Junior Sommelier - SEASON 2024, Verdura Resort

Estivo Sciacca, AG, Sicilia Pubblicato 84 giorni fa

Riepilogo offerta

Mansione: Sommelier
Contratto: Estivo
Luogo di lavoro: Sciacca, AG, Sicilia
Pubblicato: 84 giorni fa
Scadenza Tra 53 giorni
Codice Offerta: 40881
Lingue richieste: Inglese B2 – Intermedio superiore Obbligatorio
Alloggio: Si, condiviso
Data Inizio: 25/03/2024
Data Fine: 31/10/2024
Persone richieste: 1
Giornata Lavorativa: Tempo pieno

Azienda

Rocco Forte Hotels

Join the Forte Family!

00187, Roma, Roma, Italia

https://www.roccofortehotels.com/

Codice azienda: 18339

Tipologia: Catena/Gruppo alberghiero

Target clientela: Lusso

Vedi tutte le offerte di questa azienda

Descrizione azienda

Rocco Forte Hotels è un marchio della Rocco Forte & Family PLC. La società è proprietaria e co-proprietaria di esclusivi hotel di lusso a 5 stelle. Rocco Forte Hotels è il più grande operatore di hotel ultra-lusso in Europa con 14 proprietà a 5 stelle. Tutti gli hotel sono membri di The Leading Hotels of the World.
Da Londra a Roma, passando per la Sicilia e arrivando fino a Edimburgo, ogni Rocco Forte Hotel è unico ed esclusivo, come la città che lo ospita. Sofisticato, accogliente, immerso nella storia e nella cultura locali, con l’inconfondibile stile anglo-italiano della famiglia Forte.
In Rocco Forte Hotels consideriamo ogni membro del Team come parte della nostra Famiglia. Se desideri unirti a noi nel creare esperienze eccezionali per i nostri Ospiti, consulta le nostre attuali opportunità.
Leggi di meno

Rocco Forte Hotels è un marchio della Rocco Forte & Family PLC. La società è proprietaria e co-proprietaria di esclusivi hotel di lusso a 5 stelle. Rocco Forte Hotels è il più grande operatore di hotel ultra-lusso in Europa con 14 proprietà a 5 stelle. Tutti gli hotel sono membri di The Leading Hotels of the World.
Da Londra a Roma, passando per la Sicilia e arrivando fino a Edimburgo, ogni Rocco Forte Hotel è unico ed esclusivo, come la città che lo ospita. Sofisticato, acc...
Leggi di più

L'azienda e il personale

In Rocco Forte Hotels consideriamo ogni membro del Team come parte della nostra Famiglia. Se desideri unirti a noi nel creare esperienze eccezionali per i nostri Ospiti, consulta le nostre attuali opportunità.

Descrizione offerta

ROCCO FORTE HOTELS
VERDURA RESORT
Sicily

JUNIOR SOMMELIER

Main purpose:
The Junior Sommelier helps the restaurant team to ensure the best Guests’ experience is provided through a flawless service. We expect personalised interaction with our Guests in order to deliver them the best culinary experience, whilst recommending and up-selling wines to pair with their meals. 
Reports to: Maitre. 

Main duties & responsibilities:
Support in preparing the wine lists, purchase orders, inventory and requisitions;
Assist the F&B Manager in monitoring stock levels and sales and suggest actions to improve sales;
Cooperate with F&B Manager to develop special events about wine for our Guests;
Providing an excellent and personalized Guest experience anticipating their needs and handle complaints;
Keep the wine canteen clean and updated;
Support in drafting monthly inventory of wine and all related beverage.
Support the Restaurant team in order to deliver the service. 
We offer:
Seasonal contract according to C.C.N.L. Settore Turismo.
Learning & development activities and career opportunities.
Opportunity to stay in one of our hotels at a reduced rate (35€ per night) upon reaching 6 working months. You will also be entitled to 50% discount at bars and restaurants of the Company and 20% discount on wellness treatments at our Spa and on products "Irene Forte".
Staff celebrations.

Competencies required:
Collaboration: Be able and willing to work as a team within the department and with other departments. 
Personal Effectiveness & Communication: Demonstrate self-control and present information clearly and with confidence.  
Personal development:  Be open to and accept constructive feedback and use it to improve. Ongoing dialogue with Head of Department on own performance objectives.
Business orientation: Be able to follow guidelines and priorities assigned by Head of the Department in order to achieve goals in a timely and satisfactory way. Perform his/her tasks with integrity. 
Technical Skills: Demonstrate technical competence and knowledge related to the role. 

Other requirements: 
Fluent in English and Italian;  
Passion and studies in sommelierie; 
Knowledge of Italian cuisine and Italian & International wines;
Ambition to grow;
Flexibility.  

Workplace: Verdura Resort, Sciacca (AG), S.S. 115 Km 131, 92019 Sicilia.

Please apply forwarding your CV with full details and enclose the approval to process the personal data according to local privacy laws and standards (d.lgs. 196/03).

Requisiti richiesti al candidato

Livello di esperienza

Inf. 1 anno

Per candidarsi a quest'offerta

Questa è un'offerta con contatto diretto.
Se sei interessato, contatta direttamente l'azienda. Ricordati di fornire il nome del nostro sito!